onsdag 8. oktober 2008

De første bloggoppgavene


I 1 STA har dere nå opprettet deres egen blogg, og 1 STF oppretter sine norskblogger på fredag. Det er tid for å skrive deres første innlegg, og jeg har to oppgaver til dere. Den første bloggoppgaven er å skrive om norskfaget. Hva er ditt forhold til faget? Hva er spennende, kjedelig, utfordrende, morsomt eller vanskelig? Hvilke erfaringer har du fra norskfaget tidligere, og hvordan tror du det blir å jobbe med norsk framover? Jeg vil også at du kommenterer bloggingen som vi nå har satt i gang med. Tenk over hvilke muligheter og utfordringer bloggingen kan by på.


Det andre innlegget deres skal handle om nynorsk. Gå igjennom leserbrevet du skrev, og se nøye over rettelser og kommentarer fra meg. Forsøk å finne ut hva du får til, og hva du må jobbe mer med. Hva har du tenkt til å gjøre for å forbedre nynorsken din?


Jeg vil at dere skal illustrere begge blogginnleggene deres med bilder, og det må være sammenheng mellom bildene og det dere skriver om. Husk å oppgi hvor dere har funnet bildene. Et smart sted å lete etter passende bilder er på flickrCC. Bildene her er tilgjengelige for alle, og jeg har lagt ut peker til siden under "Nyttig på nett."
Blogginnleggene må være på plass innen norsk fagdag neste uke (onsdag for 1 STA og fredag for 1 STF). Lykke til med bloggingen!

Ingen kommentarer: