tirsdag 21. oktober 2008

Bloggoppgave: Du trenger ikke mer enn 6


I A-magasinet 3.oktober kunne vi lese om mikronoveller, en ganske så ukjent litterær form for de fleste av oss. Mikronovellene består av kun seks ord, og disse seks ordene forteller hele historien. Artikkelen forteller at Ernest Hemingway var en av de som prøvde seg på denne formen, og at hans personlige favoritt var novellen "For sale: baby shoes, never worn". Les artikkelen i A-magasinet og velg en av disse bloggoppgavene:
Alternativ 1: Skriv kort hva du synes om denne type novelle. Forsøk å legge inn peker til denne artikkelen i innlegget ditt. Skriv din egen mikronovelle. Finn et bilde som kan illustrere novellen din og sett det inn i innlegget ditt.

Alternativ 2: Skriv kort hva du synes om denne type novelle. Forsøk å legge inn peker til denne artikkelen i innlegget ditt.Velg en av mikronovellene som er gjengitt i artikkelen og forsøk å skrive den samme historien med noen flere ord. Husk at det ikke finnes noe fasitsvar her. Finn et bilde du mener kan illustrere teksten og sett den inn i innlegget ditt.

Bloggoppgaven er hentet fra klassebloggen til 1STB og 1STE, digiTalt. Ta gjerne en titt på hva de blogger om. Peker til klassebloggen deres ligger i lista "Nyttig på nett," og inne på klassebloggen finner du peker til elevbloggene i 1STB og 1STE. (Bildet er laget på www.wordle.net)

Ingen kommentarer: